Förändring 

  
Jag har inte klippt eller färgat håret sedan ett år tillbaka när vi flyttade in i lägenheten. Då färgade jag mörkrött med lite lila nyans i och sedan dess har jag inte gjort något alls med håret. Under graviditeten så växte mitt hår som ogräs och jag tappade inte ett enda hårstrå typ.

Nu är det väl inte riktigt samma lyx men det håller i sig ändå.

Så igår fick jag sitta i nästan 3 timmar och bli ompysslad. Min frisör sa inte många ord och det uppskattade jag verkligen. Somnade några gånger nästan samt satt och tittade på bilder på Jacob (så cheezy)

  
Resultatet är jag mycket nöjd med och det blev bra i färg och längd!

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Förändring 

  1. Hej! Snyggt håret blev! Skönt med lite lyx, det är vi mammor värda (blev mamma gör 9 dagar sedan!)!!
    Jag letar ny frisör och tänkte kolla med dig var du gick?
    Tack för allt du delar med dig av i er vardag, så mysigt att läsa.

    • Men hejsan och tack för fina ord :)
      Jag går hos Meya och Matteo på Tulegatan :) jag gick hos en tjej som heter Linda. Men dom är duktiga där! Mysigt med bebis, grattis! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>