Grattis älskling 3 månader idag!

   
 
Den här gladfisen blir 3 månader idag! Grattis. Tänk vad fort det går och nu är du 7 kg tung och 63 cm lång. Du skrattat åt allt och alla. Du är en väldigt enkel bebis som man kan ha med överallt dock rätt otålig så man måste underhålla dig när du tycker saker blir för enformigt.

Du kan:

 • Stå upp i flera minuter
 • Skratta
 • Ta tag i dina fötter
 • Vända dig från mage till rygg
 • Ta tag i saker 
 • ”Prata” högt och länge 
 • Följa saker och människor med blicken 
 • Kramas

Älskade fina Jacob så himla lycklig med dig och din far!

  blogstats trackingpixel

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte.

  Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>