Nya overallen 

   
 Nya overallen från Kappahl KAX!

Hur söt är inte denna overall i fleece med små koalabjörnar på? Rätt stor än så länge men när våren slår in blir den säkert perfekt.

Nu sitter vi på Lilla rött och äter en pizza efter en sjukt intensiv dag med storstädning, alltså verkligen STORSTÄDNING! Daniels favoritdag helt enkelt.

Visningen är i full fart så hoppas det går vägen nu. Imorgon är det vaccinering som gäller för lilla Jacob och som tur är följer Daniel med. Tror jag kommer tuppa av annars! Jag ska även klippa och färga håret så Daniel får passa J några timmar.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>