Stökigt värre!

   
 
Vi är absolut inte vana vid att Jacob är klängig men nu senaste tiden så ska det bara vara i famnen som gäller och gå runt i lägenheten annars blir det ledsna miner. Kvällarna somnar han vid 19-19:30 tiden men har börjat vakna vid 22 tiden för mat och sedan vid 01 igen. Den vid 01 är jobbig för då är han rätt pigg och det resulterade i att jag inte kunde somna förrän 03:30, Daniel och J sov men det bara gick inte.

Jacob vaknade sedan 06:30 klarvaken så han har legat i sitt babygym och jollrat medan jag hällt i mig kaffe. Jag är verkligen trött idag.

Nu ska vi till sjukgymnasten på återbesök för Js huvud.

Sedan är det promenad med Ullis och Elsa!

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Stökigt värre!

  1. Hej, det är intressant att min son som är typ lika gammal (född 18 november) har börjat bete sig precis likadant.. eller nu verkar det faktiskt som att det är på G att vända igen. Har du appen wonder weeks? Om inte, tips! Förklara de olika faserna under första året och hitills har det stämt in väldigt bra :)

    • Men hejsan! Tycker det är skrämmande likt vad dom skriver om utvecklingsstegen :) men nu är det bättre igen så håller tummarna att det var snabbt! Åh Jacob var beräknad 17 november men föddes 16 dagar över tiden, haha men jag har hört att i utveckling så kan man ibland räkna med från de datumet dom var beräknade :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>