Lunch med mormor!

  
Haha lilla killen med solbrillor. Han verkade gilla dom!

Idag tog vi bilen och åkte till Kista C för att äta lunch med mamma/mormor. Så mysigt att man kan göra det nu när man är mammaledig.

Vi tittade lite i butiker, på NEXT har dom så himla mycket fint. Nu är jag såld på dessa plagg:

   
   
När vi var klara med lunchen och lite shopping så vaknade Jacob och i vanliga fall brukar han alltid få mat när han vaknar men i Kista finns det inget ställe där det är lämpligt för amning och så långt hem var det ju inte (10 min).

Efter 200 m i bilen så börjar Jacob verkligen skrika och gråta hysteriskt. Han gråter aldrig så, har hänt några enstaka gånger men nu var han verkligen ledsen. Jag försökte med allt medan jag körde bil och mitt hjärta värkte. Kände mig som världens mest usla mamma som lät han gråta sådär.

Slutade med panikamning i garaget och när vi kom innanför dörren så fick han all kärlek han ville ha.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>