Mammaträff med Mamamia!

   
   
Såhär glad var Jacob när han skulle iväg idag!

Föräldragruppen hos Mamamia bestod av 12 mammor med deras barn som ungefär är födda samma period nov-dec 2015. Det var trevliga mammor och söta bebisar. Ibland sjöng dom i kör till varandra och amningen avlöstes titt som tätt.

Jacob är verkligen en glad liten bebis som faktiskt är väldigt enkel att ha med överallt. 

Hur som, får se ifall det blir några promenader ihop.

   
 
Var ju tvungen att sätta på lite smink så man såg representabel ut!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>