Besiktning av bilen och första skrattet!

  

Sett så fina tulpanerna är som jag plockade på Ulriksdals trädgård


Idag har vi besiktat bilen ock den fick helt klart godkänt så det känns ju toppen. J tyckte det var riktigt roligt att besikta bilen eller titta på sin mamma. Så pass roligt att han skrattade, alltså verkligen skrattade!!! Jag dog lite och folk som satt runt omkring mig tittade undrandes på mig när jag satt och skrattade tillbaka åt J.

Vilket underbart och ljuvligt skratt han har. Så himla söt! Så nu måste vi göra oss roliga här hemma så pappa får höra också ikväll. 

Nu ska vi snart äta lunch och ta en promenad. Det blir en lugn vecka för oss!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>