4 februari 

  
Idag blir vår lilla pojke hela 2 månader och det firar vi med att ta ROTA vaccinet och att bli lite kinkig. Själva vaccinet sprutas ju in i munnen och smakar sött så det gillade Jacob men nu ca 1,5 timme efteråt så var han ju hur ledsen som helst och han gråter aldrig så på dagarna. Stackars liten, kanske lite magknip eller så.

Han är nu 6140g tung och är 60,2 cm lång med ett huvudomfång på 41,8 cm.

Vi förlorade budgivningen igår och det slutade helt galet högt över utgångspriset. Det stod mellan oss och en till men sen så kände vi att det måste finnas en gräns någonstans.

Nu är frågan ifall vi ska sälja vår lägenhet ändå? Vi blev ju rätt sugna på att flytta!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>