Året som gått – 2015!

  
Januari:

Allt började med att min bästa vän och mitt barns gudmor fick en dotter, fina Julia kom till världen. Det är så stort när ens vänner får den finaste gåvan i världen.

  
  
Februari:

Jag färgade håret riktigt rött och hade nått min målvikt med träningen. Jag kände mig verkligen snygg och nöjd med mig själv. Jag och Daniel fick även nycklarna till vår första lägenhet ihop.

  
Hoppade på min andra bootcamp med ett nytt gäng men började med en veckas sjukstuga och sedan fick jag hoppa av eftersom jag var gravid.

 
  

 
Mars:

Den 16 mars plussade jag på stickan och blev så chockad att den visade gravid. Trodde aldrig att det skulle gå så fort och hade ju sagt till Daniel att det kunde ta upp till ett år när man börjar. Vi blev gravida på första försöket och det är vi så tacksamma för.

Min mage började synas nästan direkt och den första tiden gick jag upp 8 kg.

  
April:

Hade mina vänner över för första gången i lägenheten och fick smyga med min graviditet. Köpte svartvinbärsdricka som jag smög med i kylen och fyllde på i mitt vinglas.

   
    
 
Maj:

Här hände det mycket roligt, på Julias dop så gick jag ut offentligt i kyrkan med graviditeten och samma sak med Ullis som låg 4 veckor före mig. Alla blev så chockade.

Vi hade även möhippa för fina Cillan som skulle gifta sig i juni.

Mest spännande var Kubtestet där vi fick se vår bebis för första gången, herregud vad nervös jag var och trodde inte jag hade en bebis i magen. Så häftigt.

Vi firade även Emelie med mysig middag i deras nya lägenhet.

   
    
    
    
 
Juni:

I juni så gifte sig Cillan med sin Erik och det var inte ett öga torrt, så himla fint bröllop. Jag tyckte jag hade en sådan stor mage trots att jag bara var i vecka 16-17.

Även dags att gå på semester och den dagen började vi med rutinultraljudet. Där fick vi veta att vi väntade en liten pojke. Så himla roligt. Jag kände samtidigt som Daniel första sparken dagen innan jag och Frida åkte till Frankrike för en veckas semester.

Där njöt vi för fulla muggar med en mysig veckas semester i solen.

   

 

Juli:

När vi kom hem från Frankrike så bjöd Stockholm på 4 dagar av stekhet sol så då hängde vi i bolinder en del och med julia och Hanna. Jag kollade även på barnvagn och bestämde oss snabbt för en Cybex. 

        
   

 
Sedan drog vi till Ullared jag, Sanna och Ullis. Vi skulle ju bunkra upp för bebisankomsterna. En riktigt mysig och snabb resa fick det bli. 

Jag, Daniel och mamma åkte även en sväng till Sigtuna och turistade lite.

   
    
 
Efter det i juli så åkte jag och Daniel till Kroatien och hade en riktgt härlig vecka i över 40 graders värme, tänk er det som gravid! 

Direkt när vi kom hem därifrån så drog vi till Emelies landställe med dessa tokstollar. 

   
Augusti:

   

    
    
    
Vi hade babyshower för vår fina Nattan som väntade en pojke 1 September. Vi hade även spelkväll, invigde balkongen och grillade korv ute i Nynäshamn. Sommaren kom äntligen när man började jobba.

   
  
    
    
   

September:

Vi firade Jossan på Wallmans salonger, vi gick förberedande förlossningskurs i 6 timmar på Danderyd och så gick vi på dop som avslutades med en helt överraskande babyshower. Så himla fina vänner och så fick jag ju fira den med min bästa vän som också väntade barn.

   
    
   
Oktober:

Vi började med att fira mamma som fyllde år med brunch på stallmästargården. Sedan var oktober den månaden som jag gick ned på halvtid och blev sjukskriven pga prematurrisk. Det var en riktigt härlig höst och varmt var det så man kunde promenera i bara en tröja.

Ullis fick även sin efterlängtade fina dotter Elsa. Så himla söt!

  
November:

BF dagen var här men ingen bebis. Hela november gick åt att vänta, vänta och vänta…

   
   
December:

Sista magbilden och igångsättningen var äntligen pågång. Den startades i slutet av november och vår älskade efterlängtade son föddes 4 december på min älskade vän Fridas 30 års dag!

2015 är ett år som alltid kommer vara speciellt för oss, året vår son föddes och förgyllde vårat liv till en helt ny nivå.

Vi är så tacksamma för allt och för den fina familj och vänner vi har.

TACK 2015!


 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>