Babyshower för moi!

  
Jag är totalt GRUNDLURAD! Till och med Daniel var med på detta vilket jag aldrig trodde han skulle greja eftersom jag vet hur suspekt jag kan vara mot han när det inte är sitt vanliga ja! Men alltså ingenting har jag anat.

Trodde att jag skulle hem på mysig middag hemma hos Sanna så jag hämtade upp Emelie efter dopet (efter att ha tjatat på Daniel att vi var tvungna att åka från dopet för att inte komma sent) så väl i bilen ringde Sanna och ville ha snus, sedan ringde hon Emelie för att vi skulle hämta upp ullis hos hennes mamma också.

Det gjorde vi, väl framme hos ullis föräldrar så står Sanna där och jag fattade fortfarande ingenting tills jag tog klivet innanför dörren då föll poletten ned. Där står ju alla fina vänner och välkomnar!

Ullis är inte där för det är ju hennes babyshower också så jag fick vara med och överraska henne också!

Tidigare i veckan så startade jag ju upp hennes babyshower med våra vänner och dom bara spelade med, haha så himla bra jobbat!

Vi fick en babyshower helt och hållet i min smak med god mat, bubbel och såklart världens bästa människor!

Är totalt varm i hela kroppen och längtar så efter att få visa upp vår skatt för våra fina vänner.

Jag fick en Stokke Tripptrapp med insats och dyna till! Bästa ni! TACK!

   
    
    
    
 

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Babyshower för moi!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>