Blowpro från RFMBRANDS

(null)

Jag har prövat en ny produkt som ger fantastisk volym och alla som känner mig vet ju att jag älskar allt som har med volym att göra och att mitt hår är rätt tunt.
Så, jag har prövat denna produkt som gör att du får bra med volym och att håret känns tjockare. Det är nämligen små fibrer som sätter sig på hårstråna och gör att det känns större och tjockare dessutom luktar den riktigt gott.

Tror du kan köpa den på bland annat Kicks men kika in och läs mer på www.rfmbrands.com

Ha en underbar onsdag!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>